Díjazás

A tavalyi évben összesen 2070 osztály vett részt a pályázaton és gyűjtötte a cégszövegeket értékes forintokhoz jutva ezzel a kirándulásához. A pályázatok összesítését követően került sor a 25 000 000 Ft átadására. Egy cégszöveg így csaknem 11 forintot ért tavaly.

Az idei évben továbbra is minden pályázó osztály garantáltan részesül a 25 000 000 Ft-os Reál Osztálykasszából, az összegyűjtött cégszövegek arányában.

A 25 000 000 Ft a pályázó osztályok között az összegyűjtött Reál cégszövegek függvényében arányosan kerül felosztásra. Ez azt jelenti, hogy minél több cégszöveget gyűjt össze az osztály, annál nagyobb mértékű támogatásra számíthat.

Mivel mindegyik pályázatra jelentkező osztályt támogatjuk, így a kisebb létszámú osztályoknak is érdemes pályázni, hiszen ha kevesebb cégszöveget tudnak is összegyűjteni, arányosan ők is garantáltan részesülnek valamilyen mértékben a támogatásból.

10 Fődíj

Ráadásul az Osztálykassza Rajzpályázatra jelentkező osztályok között 10 db fődíj is kisorsolásra kerül. A szerencsés nyertesek a rájuk eső támogatásokon túlmenően további 100 000 Ft-ot nyernek osztálykirándulásukhoz.

Az elnyert támogatások az iskola pályázatában feltüntetett bankszámlaszámra kerülnek átutalásra, és a támogatást elnyert osztály 2018-ban esedékes osztálykirándulására, vagy más csoportos foglalkozásra fordíthatók. Az elnyert támogatások a pályázatok összesítése és elbírálása után, előreláthatólag 2018. márciusától kerülnek átutalásra.