Pályázati információk

Osztálykirándulásokat támogat a Reál


A Reál Élelmiszer és ReálPONT üzlethálózat célja, hogy az általános iskolások számára színvonalas és tartalmas osztálykirándulás finanszírozásához járuljon hozzá.


A Reál üzlethálózat ezért kilenc éve életre hívott egy általános iskolák osztálykirándulását támogató programot, minek keretében eddig több mint 10500 osztály kirándulását támogattuk, felejthetetlen élményekkel gazdagítva a gyerekeket.


A elmúlt években több mint 175 000 000 forint került szétosztásra a pályázó osztályok között és minden résztvevő osztály garantáltan részesült valamilyen mértékű támogatásban.


Az idei évben 25 000 000 Ft. a pályázati alap, ez az összeg kerül teljes mértékben átutalásra a pályázó osztályok számára.


Mivel célunk, hogy minél több gyereknek szerezzünk élményeket, ezért idén is minden pályázó osztály garantáltan részesül a 25 000 000 Ft-os Reál Osztálykasszából.


A pályázat lényege: minél több, a Reál Élelmiszer és ReálPONT üzletekben kapható, Reál sajátmárkás termékek csomagolásán lévő „Forgalmazza: Reál Hungária Élelmiszer Kft. …” feliratot (a továbbiakban: cégszöveg) kell összegyűjteni 2017. december 15-ig, majd 2017. december 22-ig beérkezően beküldeni a Reál Hungária Élelmiszer Kft. részére.


Ismerje meg Ön is a pályázat részleteit és ne feledje, a Reál támogatásával jut élmény mindenkinek!