Szavazzatok a legjobb rajzra!

Csodálatos rajzok érkeztek be az Osztálykassza pályázat keretein belül meghirdetett rajzpályázatra. Ötletességben nem volt hiány, a legkülönbözőbb technikákkal megvalósított alkotások kerültek beküldésre. A gyerekek színes ceruzát, zsírkrétát, különböző festékeket is használtak, sokan kollázstechnikát alkalmaztak, sőt térbeli megjelenítéssel is találkoztunk.

A rajzok témája az osztálykirándulás, amely lehetett egy megtörtént, vagy akár elképzelt kirándulás is. Rengeteg állatkerti, vadasparki kirándulás, vagy a vízi világot megismerő kiruccanás látható a képeken. A kalandpark és a várak bejárása is nagyon népszerű. De számos tengerparti, vagy külföldi nagyvárosi utazás is szerepel a megálmodott kirándulások között. Érdekes, hogy például Párizs több képen is visszaköszön az Eiffel-toronnyal.

Összesen 282 pályarajz érkezett a megadott határidőig. Nehéz volt a dolgunk, hiszen korcsoportonként csak a legjobb 100 alkotás kerülhet fel a Facebook oldalunkra. Az I. korcsoportban (1-4. osztály) 173, míg a II. korcsoportban (5-8. osztály) 109 rajzpályázat született. Minden osztály két rajzzal pályázhatott a 100 ezer forint nyereményért.

Az előválogatásnál először azokat a rajzokat szűrtük ki, amelyek nem a megadott A/3 méretben készültek. Voltak A/4 és A/2 méretű alkotások is a beérkezett csomagokban. A következő lépésnél azon voltunk, hogy minden pályázó osztálynak legyen esélye a nyerésre, ezért a két rajzot beküldő osztályok műveiből az általunk esélyesebbnek tartott rajzot hagytuk bent. Így született meg a 100-100 rajz, amelyet korcsoportonként egy-egy albumba rendezünk a Facebookon.

Lájkolással lehet szavazni a legjobbnak ítélt képekre december 1. és 31. között. Korcsoportonként az 5 legtöbb lájkot elért alkotás egyenként 100.000,- forint támogatásban részesül. A nyertes osztályok osztályfőnökeit legkésőbb 2017. január 6-án értesítjük a pályázat során megadott e-mail címen és/vagy telefonszámon. Az eredményeket a Facebookon és a www.osztalykassza.hu honlapon is közzétesszük. A pályázatról részletesen a www.osztalykassza.hu oldalon tájékozódhat.

Győzzön a legjobb rajz!

Sok szerencsét kíván a lájkok gyűjtéséhez a Reál Hungária Élelmiszer Kft. marketing csapata!