Megvan az első öt 100 ezer forintot nyert osztály!

Tíz szerencsés osztály plusz 100 ezer forintot kap a Reál Hungária Élelmiszer Kft. jóvoltából az Osztálykassza pályázat fődíjaként.

Kétszer sorsolunk: először azok között az osztályok között rendeztük meg, akik az Osztálykassza regisztrációjukat 2016. október 31-ig befejezték. A januári sorsoláson a december 31-ig regisztrált összes pályázó részt vesz.

A nyertesek a forgalmazói címkék után elnyerhető összegen felül kapják a 100,000.- forint támogatást, amelyet a 2017. évben esedékes osztálykirándulásra fordíthatnak.

A nyeremény átvételének feltétele a 2017. január 6-ig címünkre beérkezett érvényes pályázati csomag. A fődíj összegét 2017 tavaszán, az Osztálykassza pályázaton elnyert támogatással együtt utaljuk át a szerencsés osztályoknak.

A fődíjat nyert pályázók:

  • Sopronhorpácsi Általános Iskola, 2/a osztály, osztályfőnök: Egresitsné Tóth Bernadett;
  • Pitvarosi Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI, 7. osztály, osztályfőnök: Moravszki Gábor;
  • Miskolci Könyves Kálmán Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kaffka Margit Általános és Művészeti Tagiskolája, 4/a osztály, osztályfőnök: Fekete Györgyi;
  • Nagyszénási Czabán Samu Általános Iskola, 7/a osztály, osztályfőnök: Dobrókáné Tóth Olga;
  • Hajdúböszörményi Bethlen Gábor Általános Iskola, 4/c osztály, osztályfőnök: Mádi Istvánné.

További öt osztályt támogatunk majd egyenként 100,000.- forint osztálypénzzel, így az se keseredjen el, akinek az osztálya nincs benne a nyerő ötösben! 2017. január elején ugyanis újabb öt fődíjast sorsolunk ki a december 31-ig regisztrált pályázók között.

A nyereményekhez szívből gratulálunk!