HÍREK

Kérjük még egyszer, hogy a weboldalon, bejelentkezés után ellenőrizzétek a profil oldalon lévő regisztrációs adatokat, kiemelten bankszámlaszámot, iskola, osztály, osztályfőnök megnevezését, stb., mert annak helyességéért nem tudunk felelősséget vállalni.

➡️ http://www.osztalykassza.hu/profil ⬅️

A támogatási összegek célba jutásához a pontos bankszámlaszám feltüntetése az adatok között elengedhetetlen, emellett fontos a közleménybe írandó adatok helyessége is, mely a többi regisztrációs adatból tevődik össze. Ha hibát, eltérést találtok, legkésőbb március 5-ig van lehetőségetek javítani a webes adatlap alpont szerkesztésével. Kérjük, hogy az előzetesen kihirdetett eredményeket ellenőrizzétek, ha még nem tettétek meg. Bármilyen észrevételetek van, a hello@osztalykassza.hu e-mail címen tudjátok jelezni. A végső eredményt előreláthatólag a 10. hét folyamán tesszük majd közzé, amelyből kiderül, mely osztályok pontosan milyen arányban részesülhetnek a Reál Élelmiszer üzlethálózat 25 millió forintos támogatásából, amelyhez előre is szívből gratulálunk minden pályázónak!

Köszönjük az együttműködéseteket, és hogy támogatjátok gyermekeiteket a programmal.
A naprakész Osztálykassza hírekhez kövessétek Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/osztalykirandulas/
Reál Hungária Élelmiszer Kft.


Alsó tagozatos nyerteseink:
7400 Kaposvár, Nagyboldogasszony Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Muvészeti Iskola 3.b osztály
6765 Csengele, Csengelei Általános Iskola 1.a osztály
4400 Nyíregyháza, Túróczy Zoltán Evangélikus Óvoda és Magyar Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 3.a osztály
4285 Álmosd, Álmosdi Bocskai István Általános Iskola 2. osztály osztály 13152
6791 Szeged, Szegedi Orczy István Általános Iskola 4.b osztály

Felső tagozatos nyerteseink:
7396 Magyarszék, Kökönyösi Gimnázium Magyarszéki Általános Iskolája 6. osztály
6085 Fülöpszállás, Kiskorösi Bem József Általános Iskola Herpai Vilmos Általános Iskolája 7. osztály
3377 Szihalom, Szihalmi Általános iskola és AMI 7.osztály osztály
5630 Békés, Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola 8.c osztály
5624 Doboz, Dobozi Általános iskola 6.a osztály

Reméljük a gyerekek sok szép élménnyel gazdagodnak.

Kedves Pályázók, Támogatók!

A Különdíjas pályázatokra a szavazás megkezdődött. Egy technikai beállítás következtében azonban csak 2021.01.11. 16 órától leadott szavazatokat tudjuk érvényesíteni. Ennek értelmében az a döntés született, hogy a szavazás lehetőségét 2021.02.02 éjfélig meghosszabbítjuk! Lehetőséget biztosítunk mindenkinek arra, hogy aki esetleg korábban már szavazott, újra leadhassa voksát az általa támogatni kívánt osztályra.

De ne feledjétek, egy osztályt csak egy szavazattal tudtok támogatni, de akár több különböző pályamunkára is leadhatjátok szavazatotokat az alsós vagy felsős kategóriában.

Mi a teendő, ha esetleg nem sikerül szavaznotok? Egy IP címről csak egy felhasználó tudja leadni a voksait. Amennyiben egy hálózatot többen használnak családon vagy munkahelyen belül, akkor vagy az otthoni számítógépről érdemes szavazni, vagy a telefonokon 4G hálózatot használva. De az is megoldás lehet, ha egy eddig nem használt wi-fi hálózatot használtok a telefonokon.

Az esetleges kellemetlenségért elnézéseteket kérjük. Kíváncsian várjuk, kik kerülnek ki győztesként.

Regisztráljatok, és gyűjtsetek össze osztályoddal minél több Reál saját márkás logót, hogy garantáltan részesüljetek a 25 millió forint támogatásból!

Még egyszer hangsúlyozzuk: MINDENKI jogosult a 25 milliós támogatási összeg egy részére, aki indul a pályázaton, és persze betartja a pályázati feltételeket. Ha szorgosan gyűjtögetitek a Reál saját márkás logókat, akkor a jövő évi nyári szünetet a Reál támogatja számotokra, akárhová is utaznátok egy remek közös táborozásra. A pályázati összeget ugyanis elsősorban tartalmas osztálykirándulásokra, táborozásokra válthatjátok be, vagy szükséges oktatási eszközökre.

Nem kell mást tennetek, csak vágjatok ki minél több logót a Reál saját márkás termékek csomagolásáról, mert a beküldött logók arányában biztosan támogatáshoz juthattok. Sőt, kreatív különpályázataink is rátok várnak, hiszen alsós és felsős diákok számára meghirdettünk 5x100 ezer forint elnyerhető pályázati összeget is.